Home / / Ladies Night in Nieuwleusen

Ladies Night in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Maandag 11 maart wordt om 19.00 uur de Ladies Night geopend door burgemeester Erica van Lente. Deze beurs, voor en door vrouwen, vindt plaats in Partycentrum de Deel, Den Hulst 180 in Nieuwleusen.

De organisatie van de beurs is in handen van dertig vrouwelijke Vechtdal onderneemsters, die deze avond laten zien wat ze kunnen en wat ze te bieden hebben.
Tijdens de avond worden er korte flitsende modeshows gehouden, met de nieuwste prachtige kleding, lingerie, badkleding, mooie schoenen en een bruidshow.
Ook zijn er proeverijen met allerlei lekkers van lokale bedrijven. Schoonheidstips, handige info en nieuwigheidjes van allerlei interessante bedrijven. Kortom zeer de moeite waard om een kijkje te komen nemen.
De entree bedraagt slechts 5 euro. Dit is inclusief een lot, een kop koffie met wat lekkers van de deelnemende bakster én een goody bag, die jezelf gedurende de avond kunt vullen met wat de standhoudsters te bieden hebben.
Om 22.00 uur worden de vele prijzen verloot, inclusief de grote prijs. Een complete metamorfose, kleding make up et cetera, ter waarde van 250 euro!
Kaartverkoop ook aan de kassa. De avond begint om 19.00 uur.

Bestuur ‘Stoere Ondernemende Vrouwen’.

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.