Home / / Kunstgreep tijdens WAK

Kunstgreep tijdens WAK

DALFSEN – Op woensdagmiddag 29 mei, tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Dalfsen, worden amateurkunstverenigingen en cultuuraanbieders die in de vrije tijd aanbod hebben voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uitgenodigd om proeflessen te geven in de Trefkoele+ en in De Spil. De activiteit vindt plaats van 13.30 tot 16.30 uur.

Het doel is om nog meer kinderen in hun vrije tijd te laten deelnemen aan muziek, dans, beeldende kunst, poëzie, fotografie en wat er verder in Dalfsen of Nieuwleusen aan creatief aanbod is. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen bij Kunstgreep kennismaken met de activiteiten die in hun eigen omgeving aangeboden worden.

Binnenkort volgt meer informatie over de proeflessen en de opgave hiervan. De kinderen uit Nieuwleusen en Dalfsen krijgen via school een informatiefolder met het aanbod van kunstgreep en hoe ze zich daarvoor kunnen aanmelden.
Aanbieders van cultuur in de vrije tijd in Dalfsen of Nieuwleusen die mee willen doen met Kunstgreep kunnen zich voor 28 maart aanmelden, door een e-mail te sturen naar kunstgreep.wak@gmail.com of bel voor informatie de Combinatiefunctionaris Cultuur; Irene van der Vegte op 06-44128561.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.