Home / / Korfballers d’Ommerdieck kampioen

Korfballers d’Ommerdieck kampioen

NIEUWLEUSEN – Het is de spelers van het eerste team van d’Ommerdieck gelukt om kampioen te worden. D’Ommerdieck speelde de kampioenswedstrijd in Vriezenveen tegen Amicitia, die op de tweede plaats stond. D’Ommerdieck begon gemotiveerd aan de wedstrijd. Gelijk in de eerste minuut wist Gerja Eykenaar 0-2 op het scorebord te zetten. Amicitia wist door afstandsschoten gelijk te komen met 2-2. Maar Gerja Eykenaar benutte een vrije bal naar 2-3. Amicitia kwam weer langszij op 3-3, maar daarna kwam d’Ommerdieck goed op schot. Door goed opgezette aanvallen en goed de kansen te benutten, werd de ruststand 3-7. Na rust kwam Martin Alteveer in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. D’Ommerdieck was ook nu weer goed op schot en wist met vijf doelpunten op rij, de stand op 3-12 te brengen. Bij 4-12 schoot Gerja Eykenaar weer raak 4-13. Na 6-13 bleef d’Ommerdieck de rust bewaren en wachtte de kansen af, die goed afgerond werden. Na vier doelpunten op rij, was de eindstand 6-17.

Doelpuntenmakers : Gerja Eykenaar 8x, Jasper Batterink 3x, Esther van Dijken 2x, Robert Batterink 2x, Astrid Aalbers en Stefan van Veldhuizen 1x.

D’Ommerdieck heeft nu na 10 wedstrijden 19 punten en staat 7 punten voor op nummer twee Amicitia. Er moeten nog twee wedstrijden gespeeld worden : zaterdag 23 maart thuis tegen KIOS 2 uit Sibculo om 13.10 uur en 30 maart In Gramsbergen tegen Centrum 1.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.