Home / / Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte wordt zondag 31 maart weer een (overdekte) rommelmarkt gehouden en is er gelegenheid om de paarden knuffelen. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgd door vrijwilligers. Er is die dag overigens ook gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger. Er wordt desgewenst uitleg gegeven over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.
Wilt de gestalde paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers/ gezonds te koop. Zelf appels, brood of wortels meenemen om aan de paarden te geven is toegestaan.
’t Olde Manegepeerd is inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet, om zo aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. ’ t Olde Manegepeerd is gevestigd aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. (weg inrijden, dan links bij de grote schuur) Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.