Home / / Kennismaken met Mindfulness

Kennismaken met Mindfulness

OMMEN – Impluz start donderdag 4 april weer met de training ‘kennismaken met Mindfulness’ in Ommen. De cursus heeft als doel mensen te laten kennismaken met Mindfulness, te leren omgaan met stress en hen te leren in het ‘hier en nu’ te leven. Men leert meer afstand te nemen van gedachten en gevoelens en minder op de automatische piloot te reageren.
De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat vooral uit het oefenen van de Mindfulness oefeningen zoals adem- en bewegingsoefeningen. Ook worden ervaringen uitgewisseld welke opgedaan worden tijdens de oefeningen. De training gaat van start op 4 april van 10.00 en 12.00 in Ommen.

De cursus is gratis toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg en Ommen. Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of info@impluz.nl. Ook kunt u zich aanmelden via de website www.impluz.nl/cursussen.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.