Home / / Kennismaken met ETS-Bijbelcursus

Kennismaken met ETS-Bijbelcursus

OMMEN – In april en mei kunnen geïnteresseerden kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College door vrijblijvend een les bij te wonen. Op 13 april is de eerste open les in Ommen. De ETS-Bijbelcursus helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld. Het Evangelisch College, een landelijk christelijk opleidingsinstituut, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op vijftig locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan duizend cursisten deze cursus.
Ook in Ommen wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede zaterdag van de maand, van 9.30 tot 15.00 uur, bij De Oase, Chevalleraustraat 16. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Esther Stoorvogel en de lessen Nieuwe Testament door Corné Burger.
Aanmelden voor een proefles kan via de website: www.evangelisch-college.nl/ets-open-dagen.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.