Home / / Jubilarissen en bestuurswisseling bij Ommer Mannenkoor

Jubilarissen en bestuurswisseling bij Ommer Mannenkoor

OMMEN – Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van het 50-jarig Ommer Mannenkoor is voorzitter Jan Hekman na twaalf jaar afgetreden als voorzitter. Zijn opvolger, Symen Wiersma, is tijdens de ledenvergadering unaniem benoemd tot voorzitter.

Ook de tweede voorzitter, Gerrit Heussinkveld, was niet meer herkiesbaar en trad af na acht in het bestuur gezeten te hebben. Zijn opvolger Nico Wester werd ook unaniem gekozen in het bestuur. Tijdens de ledenvergadering zijn de mensen van het eerste uur in het zonnetje gezet. Dit door middel van een ontwerp van juwelier Zandbergen in Ommen, voorstellend de Vechtanjer met daarboven op het logo van het OMK.

Jan Bosscher en Henk Tibben zijn vanaf de oprichting lid van het Ommer Mannenkoor, Gerrit (Gait) Martens is in mei 69 lid geworden. Evert (in september 1969) en Jan Makkinga (in september 1969) en Arie Speulman (een jaar later) zijn echt de mensen van het eerste uur. Zij zingen nog steeds bij het OMK. Voorzitter Jan Hekman sprak hun persoonlijk toe en mocht, als laatste handeling, hen deze mooie creatie opspelden.

Foto: Links jubilarissen Jan Hekman (40 jaar lid) en Gerrit Heussinkveld (25 jaar lid), rechts de nieuwe voorzitter Symen Wiersma.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.