Home / / ‘Jeugd van Vroeger’ brengt blijspel

‘Jeugd van Vroeger’ brengt blijspel

OMMEN – Toneelgroep ‘Jeugd van Vroeger’ brengt woensdag 27 maart in het Hervormd centrum, Julianastraat 8 te Ommen het blijspel ‘De Deerne hef geliek’ op de planken. Het stuk in drie bedrijven is geschreven door Anton Hamik en vertaald door Willem Wilterdink.
Willem en Jan zijn niet zo gek met hun boerderij, want ‘doar he’j ja zovölle wark met’. Ze gaan liever op jacht. Om hun werk wat te verlichten hebben ze een dienstmeisje ingehuurd, en wat voor één! Antje Rozemond gaat zelf flink aan het werk, maar zegt ook Willem en Jan wat er gebeuren moet. Dat valt helemaal niet in goede aarde en ze willen haar zo gauw mogelijk kwijt. Maar ook dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan!
Antje neemt het roer over en och…natuurlijk wordt alles door haar prettig geregeld, maar daar gaat nogal wat aan vooraf.
Inloop vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint om 14.00 uur. Entree: 5 euro p.p.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.