Home / / Jaarlijkse scootmobieltraining

Jaarlijkse scootmobieltraining

DALFSEN – Voor alle scootmobielgebruikers in de gemeente Dalfsen houdt Saam Welzijn, in nauwe samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, afd. Dalfsen de ouderenbonden en Platform Gehandicapten weer een gratis scootmobieltraining.

Deelnemers worden tijdens deze training geïnformeerd over de actuele verkeersregels. Er wordt geoefend op een uitgezet parcours waarbij lastige obstakels, onder deskundige begeleiding genomen kunnen worden. Dit geldt dus ook voor mensen die niet via de gemeente een scootmobiel hebben aangeschaft.
De geplande training bestaat uit een theorieles op dinsdagmorgen 2 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Panoramazaal (eerste verdieping) van de Trefkoele+ te Dalfsen. Tijdens de theorieles worden de huidige verkeersregels, met illustratie van een fotopresentatie, doorgenomen.
Tevens is er dit jaar weer de mogelijkheid de praktijkles in Lemelerveld of Nieuwleusen te laten plaatsvinden, dit bij een minimale opgave van acht personen per dorp. Graag aangeven bij het aanmelden.
De praktijklessen zijn: 9 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Trefkoele+ te Dalfsen en van 13.00 tot 15.00 uur in het Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58 te Lemelerveld. Op 11 april van 10.00 tot 12.00 uur in De Spil, Kon. Julianalaan 10 te Nieuwleusen.
Het is een waardevolle jaarlijkse training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor u en uw scootmobiel, van en naar de Trefkoele+, zal indien nodig geregeld worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie.
Aanmelden voor deelname aan de training is wel verplicht. Dit kan tot 18 maart 2019 bij SAAM Welzijn, tel.: 0529-482121 of per mail info@saamwelzijn.nl

Lees ook

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker CU Ommen

OMMEN – Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.