Home / / Inwoners gemeente Ommen geven gul aan Hersenstichting

Inwoners gemeente Ommen geven gul aan Hersenstichting

OMMEN – De Hersenstichting heeft tijdens de collecteweek 2800,- euro opgehaald in de gemeente Ommen. “Dit is een enorm mooi bedrag en we zijn ontzettend trots op alle vrijwilligers die zich hebben ingezet”, zegt woordvoerder Koko Beers. In het hele land is er tot nu toe ruim 1,4 miljoen opgehaald.

“Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Vroeg of laat raakt het ons allemaal. Met het geld dat we tijdens de collecteweek hebben opgehaald, laten we hersenonderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in om de patiëntenzorg verbeteren. We zetten niet in op één ziekte, maar we investeren in grensverleggende oplossingen die alle hersenaandoeningen helpen voorkomen en genezen”, vertelt Beers.

Geen collectant gezien? Giften kunnen ook overgemaakt worden op IBAN: NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland, Den Haag of via de online collectebus op www.hersenstichting.digicollect.nl.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.