Home / / Inloopuurtje ChristenUnie

Inloopuurtje ChristenUnie

BEERZERVELD – De raadsfractie van de ChristenUnie houdt maandag 18 maart een inloop in Beerzerveld. De fractie houdt haar fractieoverleg in het Kulturhus ’t Samenspel in Beerzerveld. Tussen 19.30 en 20.30 uur zijn inwoners van Beerzerveld welkom voor zaken die zij aan de ChristenUnie willen meegeven.
Op deze manier probeert de raadsfractie ook de afstand tot de burger zo klein mogelijk te maken. De raadsfractie wil het komende jaar op meer plaatsen actief burgers de ruimte geven om binnen te lopen tijdens een fractieoverleg. Burgers in Beerzerveld die de ChristenUnie een boodschap willen meegeven of vragen hebben voor de Ommer politici zijn van harte welkom om binnen te lopen bij de fractie op 18 maart.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.