Home / / Informatieavond pleegzorg

Informatieavond pleegzorg

OMMEN – Maandag 8 april houdt Trias samen met gemeente Ommen een vrijblijvende informatieavond over pleegzorg in het gemeentehuis, Chevalleraustraat 2, te Ommen. De avond start om 19.30 uur, iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via voorpleegouders@trias-groep.nl.
Ook in Ommen zijn er kinderen en jongeren die soms tijdelijk en soms voor langere tijd niet thuis kunnen opgroeien. Als er geen opvangmogelijkheden in de buurt zijn, betekent dit dat een kind verder weg geplaatst wordt in een vreemde omgeving en naar een andere school en sportclub moet. Maandag 8 april houdt Trias samen met gemeente Ommen een vrijblijvende informatieavond over pleegzorg in het gemeentehuis, Chevalleraustraat 2, aanvang 19.30 uur. Bent u benieuwd of er een pleegouder in u schuilt, dan bent u van harte welkom!
Eric Lieben van Trias Pleegzorg: “Vaak denken mensen dat je als pleegouder iets speciaals moet kunnen. We zoeken juist gewone mensen die zich in willen zetten voor een bijzonder kind. Stabiliteit en veiligheid kunnen bieden en openstaan voor samenwerking. Alleenstaand, getrouwd of samenwonend, (buitenshuis) werkend of thuis, met of zonder eigen kinderen; het kan allemaal. In persoonlijke gesprekken screenen we en kijken we wat elk gezin kan bieden.” Tijdens de informatieavond geven pleegzorgbegeleiders informatie over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject en de ondersteuning die Trias pleeggezinnen biedt. Ervaren pleegouders geven een realistisch inkijkje in het reilen en zeilen van een pleeggezin. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Lees ook

Politiek verwoord: Reces voor de raad van Dalfsen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.