Home / Nieuws / In beeld: Prachtige dansshows tijdens Dance2 in Trefkoele+

In beeld: Prachtige dansshows tijdens Dance2 in Trefkoele+

DALFSEN – Afgelopen weekend organiseerde ASC Gym & Dance in samenwerking met de Landelijke Technische Commissie Dans van de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie de Dance2 in de Trefkoele+ in Dalfsen.

Tijdens deze dansshows lieten 20 verschillende dans-, gymnastiekverenigingen en dansscholen hun ingestudeerde dansen zien. Een boeiend programma waarin kindergroepen en gevorderde dansgroepen elkaar in een vlot tempo af wisselen.

Het publiek genoot van drie shows en per show gingen ongeveer 250 deelnemers de vloer op, om hun dansnummer in een sfeervol aangeklede zaal te laten zien. Ook ASC Gym & Dance heeft met acht nummers deelgenomen aan deze shows.

Al vanaf het begin van het seizoen (september 2018) zijn de diverse groepen bezig met de voorbereidingen voor deze shows. Niet alleen het instuderen van dansen stond centraal, maar ook nadenken over muziekkeuze, kleding, lichteffecten en totale uitstraling van de groep was van groot belang.

Foto’s: Johan Bokma

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.