Home / / Improvisatiecabaret van de bovenste plank in De Stoomfabriek

Improvisatiecabaret van de bovenste plank in De Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 22 maart treedt de improvisatie-comedygroep Op Sterk Water op in de Stoomfabriek. Met het programma ‘Hotel’ heeft Op Sterk Water zichzelf én het genre opnieuw uitgevonden. Waar Op Sterk Water speelt, staat vast, maar dat is zo ongeveer het enige. De lobby van het hotel staat steeds in een andere stad. De gastheren luisteren nauwkeurig naar de laatste nieuwtjes, de sores en gebruiken van de plaatselijke bevolking. Zo ontstaat elke avond een volledig nieuw plot vol hilarische intriges en onverwachte wendingen. Ondersteund door een muzikant, interactieve projecties en een magische lift, onderzoeken ze hoe gastvrij we eigenlijk zijn. ‘Hotel’ is een geïmproviseerde voorstelling die de toeschouwers onbedaarlijk laat lachen op een reis die ze nooit zullen vergeten.Voor sommigen betekende de improvisatie-comedygroep Op Sterk Water een springplank naar meer. Maaike Martens – onlangs nog in het theater met haar show Wie blijft hier – was van 1998 tot 2000 aan de groep verbonden en dat gold ook voor Arjen Lubach. Tot 2014 behoorde hij twaalf jaar lang tot de harde kern. Hoe het ook zij: vrijdag 22 maart staan de huidige makers van het improvisatiecabaret op veler verzoek weer in Theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera aan de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.