Home / / Henny Goos neemt de hoofdprijs in ontvangst bij Jeanette Visscher Makelaars

Henny Goos neemt de hoofdprijs in ontvangst bij Jeanette Visscher Makelaars

DALFSEN – Op 7, 8 en 9 maart hadden de bezoekers van de Damito beurs te Dalfsen de kans om de kluis te kraken in de stand van Jeanette Visscher Makelaars. Het was in de stand één en al hilariteit en drukte om deze ludieke actie. Ze stonden in de rij voor een sleutel om een poging te wagen.

Alle prijswinnaars gingen naar huis met een prachtige Jeanette Visscher Makelaars paraplu. Daaruit heeft Jeanette Visscher één winnaar getrokken. Henny Goos uit Dalfsen is de gelukkige winnares! Zij wint de hoofdprijs: de bon van Stijl476 voor stylingadvies.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.