Home / / Harde wind spelbreker bij duel ASV ’57-OZC

Harde wind spelbreker bij duel ASV ’57-OZC

AADORP – Het duel ASV ’57 contra OZC was een weerzien tussen de voormalige voetbalmaatjes René de Visscher en Martijn Berger. Ooit smaakmakers in dienst van HHC Hardenberg, nu jonge hoofdtrainers van respectievelijk ASV ’57 en OZC. In Ommen trok De Visscher aan het langste eind, door een wonderbaarlijk doelpunt van Dylan Schepers. De libero van ASV ’57 joeg in blessuretijd vanaf eigen helft een vrije trap woest richting het front.

Gedragen door de wind zette het leer koers richting kruising, kwam tot stilstand tegen het net en bezorgde Berger en de zijnen een kater van hier tot Tokyo (2-3). Tot een revanche voor OZC kwam het niet op complex ’t Heuveltje in het tegen Almelo aanleunende Aadorp. De wind had vrij spel, maakte het de veldacteurs verre van makkelijk en wiep zich op als spelbreker. “Het spel moest na rust zelfs even onderbroken worden, zo erg was het”, meldde Berger na afloop.
“Met de 1-1 kan ik leven. Op de inzet van de jongens viel niets af te dingen. De beleving is goed. We hebben volwassen gespeeld.”

Halverwege het eerste bedrijf zette Lars Dunnewind de bezoekers uit Ommen op voorsprong. De voordelige, maar krappe marge werd na de thee teniet gedaan door Nick Visser.

Stand 3D: PH 17-47, Bergentheim 17-36, Hellendoorn 17-31 (41-20), Quick ’20 17-31 (43-25), Kloosterhaar 17-28, OZC 17-24, ASV ’57 17-21 (34-31), Voorwaarts V 17-21 (29-44), SVVN 17-20, Mariënberg 17-19, Wilhelminaschool 16-18, DES 17-17, Juliana ’32 16-11 en Blauw Wit ’66 17-8.

(Archief)foto: Lars Dunnewind zette OZC voor rust op voorsprong.

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.