Home / / Gezamenlijke maaltijd bij Roode Hert

Gezamenlijke maaltijd bij Roode Hert

DALFSEN – Saam Welzijn organiseert zondag 31 maart weer een open tafel voor senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten. Deze open tafel zal plaatsvinden in Hotel-Restaurant het Roode Hert in Dalfsen.

Belangstellenden zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom. De maaltijd bestaat uit soep en een hoofdgerecht. De kosten zijn 10 euro exclusief consumptie. Aanmelden kan tot donderdag 28 maart 12.00 uur bij Saam Welzijn via 0529-793012.

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.