Home / / Geslaagde open dag Heel Ommen tennist

Geslaagde open dag Heel Ommen tennist

OMMEN – Op het feestelijk versierde tennispark van Tennis Club Ommen (TCO) presenteerde de tennisclub zich afgelopen zaterdagmiddag op alle banen.

De tien competitieteams streden tegen elkaar, terwijl de seniorenplus groep een eigen toernooitje speelden. Tennisschool Drive presenteerde zich en had veel belangstelling om een balletje te slaan. Het gevecht met het ballenkanon werd vooral gestreden door de jeugd.

Prins Sport gaf advies over tennisattributen en bespande tennisrackets. De sfeer was prima, mede dankzij het weer, de muziek en de heerlijke eigengemaakte taarten en de drankjes in Clubhuis Baan 7. Er zijn twee gratis lidmaatschappen verloot. De gelukkige in de categorie junioren was Nova Willems en in de categorie senioren Monique van der Vaart.

Veel van de bezoekers worden verwacht op de beginners inloopavond en bij de jeugdtraining. Daar kan men in eerste instantie gratis kennismaken met tennis. Kijk voor meer informatie op www.tennisclubommen.nl.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.