Home / / Fietstocht Saam Welzijn

Fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – Saam Welzijn houdt dinsdagmiddag 26 maart weer de maandelijkse fietstocht. De geplande tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ en heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet. Alleen als het slecht weer is, de hele dag regen, sneeuw of gladheid, gaat de fietstocht niet door. Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.