Home / / Feestelijke start Voetbalschool Nieuwleusen

Feestelijke start Voetbalschool Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Woensdagmiddag 20 maart van 16.30 tot 17.30 uur gaat Voetbalschool Nieuwleusen van start bij s.v. Nieuwleusen. De feestelijke opening is om 16.15 uur. Iedereen is dan van harte welkom. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar mogen meedoen of men nu wel of geen lid is van s.v. Nieuwleusen. De deelname is gratis.

Voetbalschool Nieuwleusen is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar die serieus aan hun techniek willen werken. De manier van trainen is gebaseerd op de succesvolle voetbalcircuittraining waar s.v .Nieuwleusen dit seizoen mee is gestart. Er wordt getraind onder leiding van de gediplomeerde en ervaren jeugdtrainers, Hanneke de Weerd, Wiebe Bonsink en Wiebren de Jong. Zij worden geassisteerd door enthousiaste jeugdtrainers die momenteel ook de circuittraining verzorgen. De trainingen worden dit seizoen op de volgende woensdagmiddagen van 16.30 tot 17.30 uur gegeven: 20 en 27 maart, 3, 10 en 17 april, 8, 15 en 22 en 29 mei.

De feestelijke opening is op het hoofdveld van sportpark ’t Klaverblad. Hier worden ook de trainingen gegeven. Het clubhuis is tijdens de trainingen geopend zodat de ouders een kopje koffie kunnen drinken. Met de opening op 20 maart is de koffie gratis.

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er op zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur Jong Oranje. De kinderen maken dan op een speelse manier kennis met voetbal en de deelname is ook hier helemaal gratis. Voor vragen kunt u mailen naar voetbalschool@svnieuwleusen.nl

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.