Home / / Feestelijke heropening vernieuwde Aldi

Feestelijke heropening vernieuwde Aldi

NIEUWLEUSEN – Op 15 maart waren de eerste klanten al vroeg aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Grote Markt in Nieuwleusen. De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleidster Tanja van der Linde samen met wethouder André Schuurman. “Wij zijn voor goede leefbare kernen in de gemeente. Deze vernieuwde Aldi is een aanwinst voor de gemeente Dalfsen”, aldus wethouder Schuurman. Na het drukken op de confetti-knop stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen als multimedia PC’s, Panasonic accu-/schroefmachines tot de hoofdprijs van 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook het onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.
“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleidster Tanja van der Linde. De foodtruck die op de parkeerplaats stond, werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid, die klanten gratis konden proeven.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade producten groeit.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.