Home / / Eveno Gramsbergen ondersteunt coureurs uit het Nieuw- en Oudleusen

Eveno Gramsbergen ondersteunt coureurs uit het Nieuw- en Oudleusen

NIEUWLEUSEN/OUDLEUSEN – Vrijdagavond hebben Leon Stolte uit Nieuwleusen en Justin Fokkert uit Oudleusen zich gepresenteerd tijdens de rijders presentatie van Eveno. Beide rijders kunnen dit jaar rekenen op een financiële ondersteuning van de club uit Gramsbergen voor hun dure sport.

Foto’s: Gert Vogelzang

Eveno Racing is ontstaan uit een groep enthousiaste motorsportliefhebbers en heeft als doel om jong talent de kans te geven om te racen. Eveno is in 1996 begonnen met Evert Noteboom uit Gramsbergen als coureur, die later ook uitgekomen is voor Start Nieuwleusen. Daar waar Eveno de afgelopen jaren één rijder of team steunde met een financiële injectie, geeft de club dit jaar meerdere rijders een zetje om beter te kunnen racen.

Zowel Justin Fokkert als Leon Stolte zijn dan ook zeer content met de steun vanuit Eveno. De 13 jarige Justin Fokkert gaat dit seizoen strijden in het Spaans kampioenschap op zijn Honda 250. Leon Stolte gaat op de Ten Kate Honda Cbr500r in de kleuren van Start racing Nieuwleusen rijden in de OW Supercup300. Voor beide coureurs begint het komend weekend het seizoen. Stolte rijdt zaterdag 6 april op het TT-circuit van Assen om kwart over twee zijn eerste race en Fokkert ziet zijn concurrenten komend weekend in Portugal tijdens de eerste race om het European Talent Cup.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.