Home / tweetpost / Eredivisie met een regionaal karakter – Nieuwe koers voor handbal Dalfsen

Eredivisie met een regionaal karakter – Nieuwe koers voor handbal Dalfsen

DALFSEN – Tussen hoofdsponsor Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en S.V. Dalfsen Handbal is het vertrouwen uitgesproken om ook volgend seizoen uit te komen in de eredivisie. Hoofdsponsor en directeur van het installatiebedrijf, Klaas Jansen wil samen met S.V. Dalfsen, sponsoren en de vele vrijwilligers, weer een bloeiende jeugdopleiding neerzetten. Door het bundelen van krachten hoopt men deze ambitie te realiseren.

Trainingsdag

Er zijn de afgelopen weken serieuze gesprekken gevoerd met de beoogde trainer. Bovendien worden de contouren van een nieuw team al zichtbaar. Om de selectie volledig te maken wordt er een trainingsdag georganiseerd waar handbalmeiden uit de regio zich voor kunnen aanmelden. De komende maanden wordt het nieuwe team voorbereid op het nieuwe seizoen, in september van dit jaar.

Bundelen van krachten

“Wij zijn trots op wat er in Dalfsen de afgelopen jaren gepresteerd is op handbalgebied en we begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is om dit unieke handbalconcept weer nieuw leven in te blazen. Daarom hebben we de intentie uitgesproken om als hoofdsponsor betrokken te blijven,” aldus Klaas Jansen.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.