Home / tweetpost / Eredivisie-handbal in Dalfsen lijkt voorbij

Eredivisie-handbal in Dalfsen lijkt voorbij

DALFSEN – Het is nog maar de vraag of er volgend seizoen nog in de Eredivisie-handbal wordt gespeeld in Dalfsen. Stichting Tophandbal Dalfsen heeft besloten om te stoppen met het opleiden van talenten. Dit omdat tien speelsters hebben aangegeven te vertrekken. “Het is duidelijk geworden dat wij voor de grootste uitdaging in onze geschiedenis zijn komen te staan.”

“Deze uitdaging is zo groot geworden dat het bestuur van de Stichting Tophandbal Dalfsen voor de keuze staat om ofwel de doelstelling van de stichting bij te stellen, ofwel de conclusie te trekken dat er in het Nederlandse handbal geen plaats meer is voor het door haar aangeboden opleidingsconcept. Een belangrijk onderdeel van deze afweging is de verantwoordelijkheid die het bestuur voelt ten aanzien van de sponsoren die het opleidingsconcept al jaren steunen en in stand houden”, laat Adri van Leeuwen van Stichting Tophandbal weten.

Breedtesportvereniging SV Dalfsen zal de komende weken besluiten of het wel of niet doorgaat in de Eredivisie.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.