Home / / Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’

Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’

‘Joris Bezorgt’ heeft een nieuwe elektrische, maar toch authentieke bakfiets. Daarmee kan nu met minder lichamelijke inspanning in een grotere regio, groente en fruit, brood en Vechtdalbier worden bezorgd.

Financiële ondersteuning

Stichting Joris Bezorgt wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Met dank aan ondersteuning van de Gemeente Dalfsen, de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij en de Wilhelmus Frijling Stichting was het mogelijk om deze nieuwe elektrische bakfiets te kopen.

Bezorgservice

Sinds de oprichting van Stichting Joris Bezorgt, bezorgen Joris en Joël elke week in Dalfsen, kratten met eerlijke verse groente en fruit van Kwekerij Eef Stel en tassen met brood van Bakkerij Van der Most. Ideaal voor iedereen in Dalfsen die wil genieten van eerlijke groente en fruit en vers brood, maar zelf te weinig tijd heeft om dit op te halen. De bezorgservice van ‘Joris Bezorgt’ brengt het elke week bij de mensen thuis. Wanneer de klant een week wil overslaan of op vakantie gaat, dan kan de bezorging stopgezet worden. Het aanpassen van de bestelling is ook mogelijk, dus hoewel het een abonnement betreft, is het toch ook heel flexibel.
Door de aanschaf van de elektrische bakfiets kan ‘Joris Bezorgt’ nu ook lokaal gebrouwen bier naar de (zakelijke) klanten van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij brengen.

Interesse

Voor de bezorging kan contact opgenomen worden met Stichting Joris Bezorgt via jorisbezorgt@gmail.com of kijk op de website www.jorisbezorgt.nl

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.