Home / / Eetcafé voor inwoners Hessum een succes

Eetcafé voor inwoners Hessum een succes

HESSUM – Tijdens een onlangs georganiseerde bijeenkomst hebben 36 buurtbewoners uit Hessum elkaar ontmoet. Dit gebeurde tijdens en na de maaltijd die bij Café-Restaurant Madrid werd geserveerd. Ook voor nieuwkomers in de buurt bleek dit treffen een mooie gelegenheid om (nader) kennis met elkaar te maken.

De bijeenkomst was voor jong en oud zo’n succes, dat er op vrijdag 29 maart wederom een eetcafé georganiseerd wordt. De kok van Madrid zal weer een heerlijke maaltijd bereiden die om 18.00 uur geserveerd zal worden.
Na afloop van de maaltijd is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een drankje of het spelen van een spelletje. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmelden (tot 23 maart) voor de maaltijd bel of mail met Saam Welzijn: m.zandink@saamwelzijn.nl tel.nr. 0529- 793012, of bellen met Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren: tel.nr. 06-29186505 (Leonie Kamphuis).

Lees ook

Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week ontvingen alle jeugdspelers van TCO een nieuw clubshirt. De shirts worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.