Home / / Notenbomen geplaatst in vijf kernen gemeente Dalfsen

Notenbomen geplaatst in vijf kernen gemeente Dalfsen

DALFSEN – Oud-burgemeester Han Noten van de gemeente Dalfsen mocht zaterdag, bij de wadi aan de Koesteeg/Gerner Es in Dalfsen, de schop ter hand nemen om een ‘Notenboom’ te planten. Hij deed dit onder toeziend oog van enkele inwoners en raadsleden. Wel zo handig dat groenmedewerkers van de gemeente het nodige voorwerk al hadden verzorgd…

In de vijf kernen van de gemeente Dalfsen is afgelopen zaterdag een notenboom geplant. (Juglans regia) Hiermee is uitvoering gegeven aan de motie ‘Notenbomen’, die de gemeenteraad op 8 november heeft aangenomen. De motie droeg het college op om in de vijf kernen van de gemeente een Notenboom te planten, als dank voor de wijze waarop burgemeester Noten invulling heeft gegeven aan het voorzitterschap van de raad en het burgemeesterschap van de gemeente Dalfsen.

In Hoonhorst werd de ‘Notenboom’ bij de Wadi aan de Zwarteweg geplant, in Oudleusen bij het speelveld Roggeland, in Nieuwleusen bij de centrale buurtspeelplaats Westerbouwlanden Noord en in Lemelerveld bij het veldje aan de Weerdhuisweg/Tjalkstraat.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Zoekplaatje: OCO-ijs

De oudste bewaard gebleven foto’s van fotojournalist Herman Wigbels in de regio Ommen zijn gemaakt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.