Home / / Een notenboom voor iedere kern in gemeente Dalfsen

Een notenboom voor iedere kern in gemeente Dalfsen

DALFSEN – Om oud-burgemeester Han Noten te bedanken voor zijn burgemeesterschap van de gemeente Dalfsen en voorzitterschap van de raad wordt zaterdag 23 maart in iedere kern van de gemeente Dalfsen een Notenboom geplant. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Op 23 maart wordt om 10.00 uur tegelijkertijd in elk van de vijf kernen een “Juglans regia” (gewone walnoot) geplant in aanwezigheid van leden van de raad. Voormalig burgemeester Noten is aanwezig bij de locatie in Dalfsen, samen met een aantal raadsleden en wethouder Ruud van Leeuwen. De aanplant van een Notenboom vindt plaats op onderstaande locaties:

Locatie Dalfsen: wadi Koesteeg/Gerner Es, locatie Hoonhorst: wadi Zwarteweg, locatie Oudleusen: speelveld Roggeland, locatie Nieuwleusen: centrale buurtspeelplaats Westerbouwlanden Noord, locatie Lemelerveld: veldje Weerdhuisweg/Tjalkstraat.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.