Home / / Dutch Open Sambo in Dalfsen

Dutch Open Sambo in Dalfsen

OMMEN/DALFSEN – Zaterdag was de Trefkoele+ in Dalfsen voor de 28e maal het decor voor de Dutch Open Sambo, Combat-Sambo, Karate en Hand-to-Hand Fighting. Ook leden van Sportcentrum Emsland uit Ommen waren aanwezig om zich te meten met de rest van de wereld. Ruim 500 deelnemers uit 20 landen kwamen de mat op. De samboka’s uit Ommen wisten zich goed te verweren en namen de volgende medailles mee naar huis:
Goud was er voor Janiek Scholten, Niek Lamberts en Zoë Klunder. Tweede plaatsen werden gehaald door Mart Veurink, Mike Joop, Lars Brinkhuis, Nanne Scholten, Lindy Zandman en Vera van ‘t Zand. Connor Sluiter, Iwan Lubbers en Yara Noeverman wisten het brons te bemachtigen.

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.