Home / / Dienst in Lemele met Play it Again

Dienst in Lemele met Play it Again

LEMELE – In de Ichthuskerk in Lemele vindt op zondag 31 maart een speciale rockdienst plaats. Voorganger ds. Leon Eigenhuis krijgt die ochtend versterking van de band Play it Again. Deze band uit Lemele en omstreken, speelt een aantal (bijna) klassieke popsongs. Die omlijsten het verhaal over het leven van Jezus. Korte teksten, afgewisseld met classic rock. De Nederlandse vertalingen worden op de beamer geprojecteerd. Jong en oud is welkom. Aanvang is om 10.00 uur, kinderoppas is aanwezig.

Lees ook

Geslaagde Najaarsconcerten SDG Ommen

OMMEN – Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen gaf afgelopen zaterdag haar najaarsconcerten in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.