Home / / De Spil zoekt handgemaakte miniaturen voor beurs

De Spil zoekt handgemaakte miniaturen voor beurs

NIEUWLEUSEN – Kulturhus De Spil te Nieuwleusen zoekt voor haar miniaturenbeurs ‘Handig gemaakt’, op zaterdag 25 en zondag 26 mei (10.00- 17.00 uur) kleinschalige objecten in alle vormen, kleine maten en materialen.

Voor deze beurs en expositie zoek het Kulturhus zelfgemaakte miniaturen van auto’s, boten, poppenhuizen, landschappen, kerken, kijkdozen en noem maar op!

Het Kulturhus voorziet u van tafels en marktkramen gedurende de beide expositiedagen. Er zijn aan deze beurs geen kosten verbonden en voor koffie en thee wordt gezorgd. Verkoop van miniaturen is ook toegestaan.

Heeft u met de handgemaakte miniaturen en bent u woonachtig in de Gemeente Dalfsen en omgeving? Geef u dan op door uw naam en foto van uw handgemaakte miniaturen op te sturen naar het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen, ter attentie van stefankeijzer@despilnieuwleusen.nl of naar: m.timmerman1950@telfort.0@telfort.

Lees ook

Bouw nieuwe woonvoorziening CTP Veldzicht gaat niet door

BALKBRUG – De plannen voor de nieuwbouw van een Beschermde Woonvoorziening Veldzicht (BWV) zijn van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.