Home / / De Dennenkamp grijpt volleybalbeker

De Dennenkamp grijpt volleybalbeker

OMMEN – Een afgeladen sporthal de Carrousel vormde afgelopen woensdag het decor voor het schoolvolleybaltoernooi van Volco. Maar liefst 29 teams van 12 scholen uit de gemeente Ommen streden om de wisselbeker.

De kinderen van alle scholen hadden zich goed voorbereid. Het lijkt wel of het niveau elk jaar hoger wordt!
Na ruim 70 wedstrijden bleek het team van de Dennenkamp het beste te zijn in de finale tegen het Koloriet 1. In de troostfinale speelden de Guido de Bres 2 tegen de het Palet 2 waarbij het Palet het sterkste bleek te zijn. De Dennenkamp kan zich opmaken voor de provinciale kampioenschappen in Assen op woensdag 15 mei!

De Ichtus uit Lemele maakte een sterke rentree na jarenlange afwezigheid. Aan het enthousiasme lag het niet; zij wonen de yell wedstrijd. Dit jaar werden de ouders en kinderen voor het eerst ingezet als vrijwilliger tijdens het tellen van de wedstrijden. Dit verliep vlekkeloos.

Langs deze weg dankt Volco alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters, het enthousiaste publiek en de organisatie.
Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van: Intertoys, Prins Sport, Tuincentrum Jurrie Baas, Bakkerij van der Most, Douwes Dump, Jumbo Ommen, Dri3 Reclame en ICT, Excello Training en Opleiding, SportRijk fit & gezond.

Volco Ommen spreekt van een zeer geslaagde middag. De allerbelangrijkste bijdrage leverden de kinderen zelf, door op sportieve wijze een lekkere middag te volleyballen.

De volgende editie, de 30e, is op woensdag 18 maart 2020!

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.