Home / / Damitobeurs in Trefkoele+ trekt 4536 bezoekers

Damitobeurs in Trefkoele+ trekt 4536 bezoekers

DALFSEN – Met in totaal 4536 bezoekers is de driedaagse Dalfser Middenstand Tentoonstelling Damito een succes geworden. Dit aantal is iets minder dan drie jaar geleden, toen de beurs voor het laatst werd gehouden. Vooral op de vroege middaguren en de vrijdagavond was de toeloop naar de Trefkoele+, waar de beurs werd gehouden, groot.

Burgemeester Erica van Lente opende de consumentenbeurs donderdagmiddag om 13.30 uur. Het thema van de beurs was dit keer ‘Van Harte!’ In de hallen waren dan ook allemaal hartjes te vinden. Het aantal standhouders bedroeg maar liefst 130. Het entertainment met muziek, living statues, de traditionele beursfotopuzzel en het kinder-knutselen viel in de smaak bij de bezoekers.

Mede dankzij de inzet van vele en betrokken vrijwilligers kunnen zowel de standhouders als bezoekers terugkijken op een goed verzorgde beurs met een grote diversiteit aan standhouders. Wat veel bezoekers en standhouders aangaven, was dat de verbondenheid naar elkaar wordt gevoeld. Het overgrote deel van de standhouders gaf na afloop dan ook aan tijdens de volgende beurs in 2022 (zeker) opnieuw van de partij te zijn.

Over een paar weken zal de organisatie het eindbedrag voor het goede doel, De Imminkhoeve in Lemele, bekend maken. Het bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van een aangepaste bus voor het vervoer van vakantiegasten met een beperking.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Terug van weggeweest: de boerenmarkt in Vilsteren

VILSTEREN – Na vier maanden van afwezigheid keert de Boerenmarkt in Vilsteren weer terug. “Met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.