Home / / Cursus ‘Zorgen voor je (zieke) partner’ in Dalfsen

Cursus ‘Zorgen voor je (zieke) partner’ in Dalfsen

DALFSEN – Het mantelzorgteam van Saam Welzijn houdt een mantelzorgcursus speciaal voor partners. De cursus start 11 maart om 10.00 uur in het jongerencentrum van de Trefkoele+ in Dalfsen en zal bestaan uit vijf bijeenkomsten.

Ziekte heeft veel invloed op degene die het overkomt, maar zeker ook als partner kunnen de gevolgen groot zijn. Veel aandacht gaat uit naar de zieke partner maar ook de gezonde partner krijgt heel wat te verwerken en extra taken op zijn of haar bordje. Deze cursus maakt dat je als gezonde partner ook even stilstaat bij wat je impact is op jouw leven en toekomst. Hoe kun je het best met de ziekte omgaan? Wat zijn de gevolgen voor mij als partner? Hoe houd ik mijn relatie leuk? Wanneer mag en kan ik voor mezelf kiezen? Deze en vele andere vragen gaan we met elkaar proberen te beantwoorden om zo (beter) met de situatie om te kunnen gaan.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten: 11 maart, 25 maart, 8 april, 6 mei en 27 mei. Wilt u meer weten over de cursus of wilt u zich aanmelden? Dat kan via i.bomers@saamwelzijn.nl of telefonisch via 0572-372882.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.