Home / / Cursus Klik & Tik De tablet

Cursus Klik & Tik De tablet

LEMELERVELD – In Bibliotheek Lemelerveld gaat vrijdagmiddag 12 april de cursus Klik & Tik De tablet – Dingen doen op je tablet van start. Deze cursus helpt deelnemers om hun tablet optimaal te gebruiken.

Omdat er verschillende tablets zijn, zijn er twee programma’s te volgen: voor de iPad en voor Android. Tijdens de cursus worden deelnemers geholpen bij die keuze en begeleid bij alles wat er bij komt kijken.

Behalve vrijdagmiddag 12 april zijn er nog drie andere bijeenkomsten gepland: op vrijdag 26 april, vrijdag 10 mei en vrijdag 24 mei. Elke keer wordt om 14.00 uur begonnen, een bijeenkomst duurt twee uur.

Deelnemers mogen hun eigen tablet meenemen. Er is ook een tablet beschikbaar voor degene die nog niet zelf een tablet heeft en er misschien een wil aanschaffen. Verdere benodigdheden (zoals een werkboek) krijgen de deelnemers. Neem voor meer informatie contact op via info@bibliotheekdalfsen.nl of 0529-432413.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.