Home / / Crescendo-Excelsior brengt wervelende show

Crescendo-Excelsior brengt wervelende show

NIEUWLEUSEN – Muziekvereniging Crescendo-Excelsior houdt zaterdag 30 maart haar jaarlijkse uitvoering in de sporthal van kulturhus ‘de Spil’ te Nieuwleusen. De vereniging heeft lang gerepeteerd om het publiek te vermaken met een afwisselende en wervelende show. En wederom wordt er flink uitgepakt met licht en beeld effecten voor een mooi optisch geheel. Chantal Everaardt – bekend van RTV Oost en onderneemster te Nieuwleusen – zal het publiek door de avond loodsen.

Voor de leden is het dit jaar extra spannend omdat dit voor hen de eerste keer is dat ze de jaaruitvoering presenteren in het nieuwe kulturhus. Er is bij het ontwerp van het kulturhus veel aandacht besteed aan de akoestiek. Het fanfareorkest heeft bij de opening van het kulturhus al eens in de nieuwe sporthal opgetreden en was toen enthousiast over het geluid. De optredens zullen afwisselend worden verzorgd door de jeugdgroepen, mini-/majorettes, slagwerkgroep en het fanfareorkest. In het programma na de pauze neemt de vereniging ht publiek mee naar verschillende steden over de hele wereld in het thema ‘Citytrip’. Voor de pauze kan men genieten van verschillende werken van bekende en misschien onbekende componisten. De zaal is vanaf 19.00 uur open en het programma begint om 19.30 uur, de entree is gratis.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.