Home / / Concert muziekvereniging Crescendo boordevol variatie

Concert muziekvereniging Crescendo boordevol variatie

OMMEN – In een mooi versierde sportzaal van de Carrousel in Ommen genoten zaterdagavond zo’n 250 gasten een avond lang van diverse muziekstijlen, gespeeld door honderd leden van muziekvereniging Crescendo, variërend van 7 tot 70 jaar.

Eerst van spannende filmmuziek zoals Crimson Tide en Condacum door het Harmonieorkest en de Malletband. Daarna van de eerste stappen in de muzikale carriëre van een twintigtal jonge Talents en blokfluiters. Met veel enthousiasme werden bekende liedjes gespeeld.
Dat veel van deze kinderen ook doorgaan in de muziek blijkt uit de goede bezetting en hoge kwaliteit van de Jeugdslagwerkgroep en het Jeugd blaasorkest. Zij speelden onder andere My county ‘Tis of Thee (Een Amerikaans volkslied) en Verona van Th. Travis. Veel van deze jongeren hebben ook al een muzikanten diploma.
Na de gezellige pauze met verloting werd de geslaagde avond voortgezet door Harmonie en Malletband in het thema ‘Legends of Pop’. Er waren medleys van Earth, Wind and Fire en van the BeeGees. Slagwerkstukken als Africa,Without You en Hold the Line en tenslotte , gezamenlijk, het Bailando van Enrique Iglesias.

 

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.