Home / / Concert kleinkoor Excelsior en kinderkoor De Toonladder

Concert kleinkoor Excelsior en kinderkoor De Toonladder

OMMEN – Kleinkoor Excelsior uit Ommen onder leiding van dirigente Adelya Rakhimova geeft zondagmiddag 31 maart haar jaarlijks concert in de St. Brigittakerk in Ommen. Medewerking wordt verleend door kinderkoor De Toonladder uit Ommerkanaal onder leiding van Annet van de Wetering. Voor de pianobegeleiding zorgt Marthijn van de Wetering.

Het thema van dit concert is ‘Zingen in alle talen’. Er wordt gezongen in het Duits, Italiaans, Russisch, Frans, Engels en Latijn. Het repertoire van Excelsior is zeer gevarieerd. Zij zingen werken van oude en hedendaagse componisten zoals Mozart, Mendelssohn, Gounod, Whitacre en Cohen, in een mooie en evenwichtige afwisseling. Het koor zingt a capella en met pianobegeleiding door Marijn Siero. Samen met het kinderkoor zal o.a. een Frans lied gezongen worden.
Omdat het concert wat langer duurt dan gebruikelijk, is er een pauze met koffie en thee. De toegang is gratis, na afloop is er bij de uitgang mogelijkheid om een vrije gift te doneren. De aanvang is 15.00 uur.

www.kleinkoorexcelsiorommen.nl

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.