Home / / Concert De Bargzangers groot succes

Concert De Bargzangers groot succes

LEMELE – Het concert van de Bargzangers is afgelopen vrijdagavond weer een geweldig succes geworden. Het publiek heeft weer volop kunnen genieten en meezingen met de vele bekende liederen. Maar ook het nieuwe repertoire werd gewaardeerd. Vooral de binnenkomst van de zangers viel in de smaak bij het publiek. Alle zangers kwamen van achter uit de zaal naar het podium, en zongen uit volle borst het lied van de Luizenmoeder: “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent.” De ladyspeaker van deze avond was Jenneke Doesburg. Zij praatte met een vleugje humor en soms met een knipoog de avond aan elkaar. Het koor stond onder leiding van Mieke Bruins en de muzikanten werden door gastmuzikanten Jan Dogger op trompet en Raymon Arnold op piano en gitaar ondersteund. Na de bedankjes van muzikanten, licht, geluid, fotograaf en videograaf gingen de Bargzangers massaal de zaal in om samen met het publiek de avond af te sluiten. De Amsterdam-medley was de juiste meezinger voor een ware polonaise. Iedereen ging voldaan naar huis met voor de meesten nog een mooie prijs die men had gewonnen met de grote verloting. De hoofdprijs, een vleesschotel, ging mee naar Zwolle. De Bargzangers kunnen terugkijken op een geslaagd concert. Zingt u ook graag kom dan vrijblijvend kijken en/of meezingen op de woensdagavonden om 20.00 uur op het podium in zaal Dijk in Lemele.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.