Home / / College bezoekt Oudleusen

College bezoekt Oudleusen

OUDLEUSEN – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoekt dinsdagavond 19 maart Oudleusen. De informatieavond, georganiseerd in samenwerking met Plaatselijk Belang Oudleusen, begint om 20.00 uur in de Wiekelaar. Het college praat inwoners uit Oudleusen dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt.
Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder vliegroutes Lelystad, de N340, woningbouw en het DNA van Dalfsen.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.