Home / / Chillpoint special

Chillpoint special

LEMELERVELD – Saam Welzijn houdt vrijdag 15 maart in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint special, een avond voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op deze avond worden allerlei leuke dingen gedaan zoals spelletjes spelen, hapjes maken en natuurlijk dansen op muziek. Plezier en kennismaking staat centraal.
Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19.00 tot 20.30 uur in het jongerencentrum Chillpoint, onder het Kulterhus de Mozaïek aan het Kroonplein 58 te Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree bedraagt 1 euro p.p. en daar zit een welkomstdrankje en hapjes bij inbegrepen.
Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoeltoegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.
Graag opgeven zodat de organisatie weet hoeveel deelnemers er komen. Voor vragen en opgave mail naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.