Home / / CDA-motie dat projectsubsidie voor kinderboerderij Ommen beschikbaar stelt aangenomen in gemeenteraad

CDA-motie dat projectsubsidie voor kinderboerderij Ommen beschikbaar stelt aangenomen in gemeenteraad

OMMEN – Een motie van het CDA, dat gezamenlijk met de fracties van LPO en ChristenUnie is ingediend, dat subsidie beschikbaar wil stellen voor de kinderboerderij in Ommen is aangenomen. Tijdens een werkbezoek van het CDA aan de kinderboerderij gaven vrijwilligers aan graag te willen beschikken over de lespakketten van Natuur en Milieu Educatie Overijssel.

“Het CDA is van mening dat de lespakketten een goede aanvulling zijn op de dienstverlening van de kinderboerderij en dat ze hiermee een waardevolle bijdrage leveren aan natuur- en milieubewustzijn in de gemeente Ommen”, laat Jacqueline Tuinbeek van het CDA weten. “Natuureducatie is belangrijk voor kinderen in Ommen, en daarnaast: hoe mooi is natuurles op locatie met de dieren om je heen. Met deze motie willen wij dan ook een positieve impuls aan natuureducatie geven en de kinderboerderij een kans geven om hun educatieve kant te versterken”.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.