Home / / Carolina and the BluesMen bij Het Boskamp

Carolina and the BluesMen bij Het Boskamp

DALFSEN – De band ‘Carolina and the BluesMen’ geeft zondag 17 maart vanaf 14.00 uur een optreden bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 te Dalfsen.

Carolina and the BluesMen is in korte tijd uitgegroeid tot een band met een stevige basis en een repertoire met een grote variatie in blues en aanverwante muziek. De muzikanten die hun roots in vele bands en muziekstijlen hebben liggen, hebben elkaar gevonden in de muziek en in deze band. En dat spat er bij een optreden dan ook van af. Zij laten zien en horen dat muziek maken een plezier is en ze weten dat ook over te brengen op het publiek.
Bekende maar ook onbekende nummers uit de blues-stamboom komen aan bod waarmee er een swingend en afwisselend repertoire op het menu staat. Nummers zijn er van Shaun Murphy, Allman Brothers Band, Jonny Lang, Aaron Neville en Stevie Ray Vaughan. Plezier in het samenspel tussen de twee gitaristen en de Hammond. Plezier in meerstemmige zang. Plezier in interactie.
Carolina and the BluesMen vindt haar basis in Gelderland en Overijssel. Carolina verwijst met een knipoog naar de muzikale staten North and South Carolina in de Verenigde Staten. Bekend vanwege verschillende muziekstijlen en vanwege toonaangevende blues festivals. Carolina verwijst in de eerste plaats naar frontvrouw Caroline Rijnen, (inwoonster van Dalfsen). Zij voert de bezetting aan met haar lead vocals. De BluesMen bestaan uit Max Aust, drums/background vocals, Roland Kip, bass/background vocals, Johan Cordes keybords/Hammond/background vocals en Richard Roestenburg, guitar/background vocals.
Het optreden duurt ongeveer tot 16.00 – 16.30 uur. De toegang is gratis, maar gaat de pet rond.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.