Home / / Carolina and the BluesMen bij het Boskamp

Carolina and the BluesMen bij het Boskamp

DALFSEN – STERREBOS – Op 17 maart komt de band Carolina naar Partycentrum het Boskamp. Het optreden begint om 14.00 uur. De toegang is gratis, wel wordt er met de pet rond gegaan.
De band Carolina (een inwoonster van Dalfsen) and the BluesMen is in korte tijd uitgegroeid tot een band met een stevige basis en een repertoire met een grote variatie in blues en aanverwante muziek. De muzikanten die hun roots in vele bands en muziekstijlen hebben liggen, hebben elkaar gevonden in de muziek en in deze band. Bekende maar ook onbekende nummers uit de blues-stamboom komen aan bod. Nummers zijn er van Shaun Murphy, Allman Brothers Band, Jonny Lang, Aaron Neville en Stevie Ray Vaughan. Plezier in het samenspel tussen de twee gitaristen en de Hammond. Plezier in meerstemmige zang. Plezier in interactie.
Carolina and the BluesMen vindt haar basis in Gelderland en Overijssel, maar opgetreden wordt er overal. Carolina verwijst met een knipoog naar de muzikale staten North and South Carolina in de Verenigde Staten.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.