Home / / Carnaval Vilsteren trekt 4.000 bezoekers

Carnaval Vilsteren trekt 4.000 bezoekers

VILSTEREN – Het Carnavalsfeest in Vilsteren heeft afgelopen weekend zo’n 4.000 bezoekers getrokken. Ondanks het tegenvallende weer lieten de mensen zich niet weerhouden om naar het Piepenplasdorp te gaan.

Ze kwamen niet voor niets, zo was er zondag een optocht waarin vele wagenbouwers en loopgroepen zich weer van hun beste kant lieten zien met prachtige gekleurde creaties. Onder aanvoering van Prins Hendriks de II en Jeugdprins Joeksboy maakte de bonte stoet drie rondjes om de kerk.

De eerste prijs bij de grote wagens ging dit jaar naar Net op tiet. De Vlierhoekers werden tweede en de derde prijs was voor De Veenkruiers. Bij de grote groepen ging de eerste prijs naar De Gravendijk.

Na de optocht konden de feestgangers verder feesten in een heerlijk verwarmde en compleet vernieuwde tent waar het feest nog een aantal uren doorging.

Vilsteren kan terugkijken op een prachtig weekend, waarin zowel jong als oud helemaal aan haar trekken is gekomen. “We kunnen vol goede moed weer op naar het volgende jaar”, aldus Johnny Hendriks, voorzitter van De Piepenplassers.

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.