Home / / Burgemeester bezoekt Agnieten College

Burgemeester bezoekt Agnieten College

NIEUWLEUSEN – Burgemeester Erica van Lente van Dalfsen komt maandag 18 maart tussen 13.30 en 14.30 uur naar het Agnieten College in de Spil te Nieuwleusen. Zij wil graag kennismaken met het team en de directie, maar is ook nieuwsgierig naar de kwalificatie Superschool door Elsevier. Daarnaast wil ze ook graag kennismaken met de Talentenbrigade en de Mediagang. Wat gebeurt daar allemaal op het Agnieten College ? De Inspectie van het Onderwijs, en de Visitatiecommissie Passend Onderwijs, gingen de Burgemeester al voor. Zij waren allebei erg enthousiast over de visie en uitvoering in het Onderwijs op het Agnieten College, de persoonlijke school.

Lees ook

Lampie: Eerlijke pedaalridder

Was het een tijdje terug nog filefietsen, nu is er plenty ruimte. Het is mooi …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.