Home / / Brunch Saam Welzijn

Brunch Saam Welzijn

DALFSEN – Saam Welzijn houdt zondag 7 april samen met de Trefkoele+ een brunch. De brunch is van 12.00 – 14.00 uur en zal plaatsvinden in het Pluscafé van de Trefkoele+ in Dalfsen. Het biedt een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten onder het genot van een heerlijk brunchebuffet. En een aardige onderbreking op de zondagmiddag. Wilt u nadere informatie of deelnemen aan de brunch dan kunt u zich tot woensdag 3 april contact opnemen met Saam Welzijn, tel.: 0529-793012 of email: j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.