Home / / Boerenmarkt in teken van gezonde leefstijl

Boerenmarkt in teken van gezonde leefstijl

VILSTEREN – Boerenmarkt Vilsteren, op zaterdag 16 maart besteedt de markt aandacht aan een gezonde leefstijl en goede voeding. Op de markt is een leefstijlcoach en een natuurtherapeut aanwezig die advies geven over een gezonde leefstijl en goede voeding. En natuurlijk komt al het goede voedsel van dichtbij.
Ook zijn er op de markt de eerste bloemen te vinden, gezellige bakjes met bloeiende bolletjes. Kom dus naar de Boerenmarkt en geniet van het beginnende voorjaar en al het heerlijks dat op de markt te vinden is. Boerenmarkt Vilsteren wordt elke derde zaterdag van de maand gehouden, van 11.00 tot 16.00 uur.

www.landgoedvilsteren.nl

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.