Home / / Bingo in Trefkoele+

Bingo in Trefkoele+

DALFSEN – Saam Welzijn zondagmiddag 24 maart een bingo in de Wim Heerinkzaal in de Trefkoele+ te Dalfsen. Iedereen is welkom tussen 14.00 en16.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. De bijdrage hiervoor bedraagt 3 euro p.p. Iedere vierde zondag van de maand kunt u deelnemen aan de bingo-middag in de Trefkoele+ te Dalfsen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Saam Welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.