Home / / Bingo in Rosengaerde

Bingo in Rosengaerde

DALFSEN – Saam welzijn houdt zondag 10 maart in samenwerking met seniorenbond ABSD een bingo in woonzorgcentrum Rosengaerde. Iedereen is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. De bijdrage hiervoor bedraagt 3 euro p.p.
Ook als u er op zondagmiddag gewoon even uit wil, is de soos een prima gelegenheid voor een praatje, een spelletje of een kopje koffie. De soos heeft op zondag altijd een open karakter. Voor de bingo is aanmelding dan ook niet nodig. De bingo wordt één keer per maand gehouden. Voor vragen over deze activiteit: bel Saam welzijn, tel.: 0529-793012.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.